Inforum: de bron van juridische en administratieve informatie voor lokale besturen!

Inforum is de kennisdatabank gespecialiseerd in het opzoeken, bewaren en ter beschikking stellen van alle relevante juridische en administratieve informatie voor lokale besturen (gemeenten, ocmw's, politiezones, intercommunales,…) Inforum is onstaan uit een samenwerking tussen Belfius en de Vereniging van Steden en Gemeenten.

U moet ingelogd zijn om Inforum te kunnen raadplegen!

Rubrieken "mijn integrale teksten" en "mijn altijd nuttig"

Aan de rechterzijde van de inforumwebsite bevinden zich de rubrieken "mijn integrale teksten" en "mijn altijd nuttig". Met deze rubrieke kunt u snelkoppelingen maken naar bepaalde documenten. Zo heeft u bijvoorbeeld het Gemeentedecreet, de wet betreffende de overheidsopdrachten, de meest recente ABEX-index of de bedragen vatbaar voor beslag altijd dicht bij de hand.

Om deze twee rubrieken te configureren of te wijzigen, kunt u onze procedure volgen die speciaal voor u opgesteld werd (klik hier om de procedure te zien).


Informatie? Vragen?

Wilt u meer weten over inforum, klik hier

Inforum is bereikbaar per telefoon (02/238.50.60), per email helpdesk@inforum.be

Inforum biedt ook andere producten aan...

 
 

Uw bestuur komt regelmatig aan bod in het staatsblad en zijn bijlagen, maar u bent daarvan niet op de hoogte? Hubble waakt voor u en verwittigt u!

     

De onontbeerlijke referentie voor een dagelijkse en efficiënte klassering. Vanaf heden zijn meer dan 1000 informatiefiches over de bewaringstermijnen en eindbestemmingen beschikbaar voor de gemeenten, OCMW's en politiezones.

 
 

 

       

 
             

disclaimer

Handige info

Inforum opstarten (PubliLink)
Inschrijving inforum m@il

Inforum bezorgt u ook informatie via inforum-m@ils. Een dagelijkse email houdt u op de hoogte van de belangrijkste nieuwe documenten uit het staatsblad. Daarnaast kunt u maandelijkse mails instellen over de nieuwe inforumdocumenten over de materies van uw keuze (bv. overheidsopdrachten, maatschappelijke dienstverlening, milieu, personeel, ... ). Zo blijft u steeds bij!

Informatie ? Vragen ? Inforum helpdesk !

02/238.50.60 – helpdesk@inforum.be